سیستم انتقال عصبی: این سیستم مسئول کنترل فشارخون و ضربان قلب است.
وزن مناسب را حفظ کنید: داشتن چاقی به عنوان یک عامل مهم در ایجاد بیماری های خود ایمنی، به ویژه در فردی که دارای استعداد ژنتیکی است، شناسایی شده است.
برخی از بیماریهای اندوکرینی مانند فشار خون بالا، دیابت و بیماریهای تیروئید میتوانند باعث کاهش فشار خون شوند.
همانطور که گفتیم دیابت یک بیماری جدی است که با کاهش ترشح انسولین از لوزالمعده و کاهش حساسیت به انسولین در سلولهای ماهیچهای ایجاد میشود. علائم این بیماری با ادرار زیاد، تشنگی شدید، قند خون بالا و افزایش اشتها مشخص میشود.
کمبود کربوهیدارت ها، نادیده گرفتن یا به تاخیر افتادن یک وعده غذایی، یک وعده غذایی که از کربوهیدارت های کمتر نسبت به آن چه نیاز است، سود می برد یا خطا در شمارش کربوهیدارت های مصرفی
بسیاری از افرادی که فشار خون پایین دارند در اکثر موارد هیچ علائم خاصی ندارند.
این مورد به نوبه خود بدن را تحریک میکند تا گلوکز را در ادرار ترشح کند و سطح آن را در خون کاهش دهد. این نوع دارو در دسته جدیدی از داروها بوده و شامل کاناگلیفلوزین، داپاگلیفلوزین و امپاگلیفلوزین است.
در بیشتر موارد، ژنهای شما به خودی خود باعث ایجاد بیماری های خود ایمنی نمیشوند – اما میتوانند احتمال ابتلا به آن را افزایش دهند. به نظر می رسد که این شرایط توسط ترکیبی از ژنتیک، تغییرات سیستم ایمنی و محیط شما ایجاد می شود.
در ایمنی غیرفعال بدن آنتیبادی را از طریق مادر یا توسط تزریق آنتیبادی خارجی یا دارویی دریافت میکند و سیستم ایمنی خود نیاز به تولید آنتیبادی ندارد.
به این معنی که بدن به اندازه نیاز خود انسولین تولید یا استفاده نمیکند. این نوع، رایجترین در بین دو نوع اصلی است.
شکوفه دلخواهی کارشناس ارشد نانوبیوتکنولوژی است. فعالیتهای علمی و کاری او در زمینه تکنیکهای زیست فناوری و طراحی نانوزیستحسگر بوده و اکنون در مجله فرادرس آموزشهای زیستشناسی مینویسد.
ممکن است پزشک شما مقدار، زمان بندی، یا نوع داروهای دیابت شما را تغییر دهد.
این داروها از تجزیه نشاسته جلوگیری کرده و به کاهش گلوکز خون کمک میکنند. افراد باید این داروها را در کنار اولین لقمه غذا مصرف کنند.
مغز استخوان: این بخش در مرکز استخوانها یافت میشود و وظیفه درمان بیماری هپاتیت خود ایمنی تولید گلبولهای قرمز را به عهده دارد.